www.bronisze.com.pl

News

NIEZBĘDNIK PRZEDSIĘBIORCY - O CZYM MUSI WIEDZIEĆ KAŻDY SPRZEDAJĄCY ŻYWNOŚĆ - szkolenia część 2

Main pic news 20160318 094129

Materiały dotyczące pozostałości pestycydów w żywności, wymagań formalno-prawnych dla przedsiębiorców wprowadzających ziemniaki do obrotu oraz standardy higieniczno-sanitarne, prezentowane podczas marcowego szkolenia są do pobrania ze strony www.bronisze.com.pl.

O terminach kolejnych szkoleń związanych z bezpieczeństwem żywności dla przedsiębiorców prowadzących działalność na Rynku Hurtowym Bronisze,

będziemy informować  na stronie internetowej spółki.

W załącznikach zamieszczono materiiały szkoleniowe:

1. Pozostałości pestycydów - pobierz plik

2. Rejestracja dystrybutorów ziemniaków - pobierz plik

3. Wymagania higieniczno-sanitarne cz. 2 - pobierz plik

 

entry author:M. S.