www.bronisze.com.pl

Newsreturn

STANDARDY HIGIENICZONO-SANITARNE. NIEZBĘDNIK PRZEDSIĘBIORCY.

Przedsiębiorcy, którzy prowadzą obrót żywnością mogą na stronie internetowej www.bronisze.com.pl zapoznać się z wymaganiami dotyczącymi bezpieczeństwa żywności.

NIEZBĘDNIK PRZEDSIĘBIORCY czyli  O CZYM MUSI WIEDZIEĆ KAŻDY SPRZEDAJĄCY ŻYWNOŚĆ - cz.1 - http://bit.ly/2dbxoP3

NIEZBĘDNIK PRZEDSIĘBIORCY - czyli  O CZYM MUSI WIEDZIEĆ KAŻDY SPRZEDAJĄCY ŻYWNOŚĆ - cz.2 - http://bit.ly/2e4NboH

Podczas pażdziernikowego spotkania Aleksandra Piątkowskiego Powiatowego Inspektora Sanepidu z najemcami omawiane były wyniki kontroli przeprowadzanych na hali OW-1.

Przypomniane zostały także podstawowe wymagania higieniczno-sanitarne, które były szczegółowo omawiane w ubiegłym roku, a materiały są dostępne na naszych stronach (jak wyżej).

entry author:M. S.