Loader

www.bronisze.com.pl

News

NIEZBĘDNIK PRZEDSIĘBIORCY - O CZYM MUSI WIEDZIEĆ KAŻDY SPRZEDAJĄCY ŻYWNOŚĆ - szkolenia część 2

Main pic news 20160318 094129

Materiały dotyczące pozostałości pestycydów w żywności, wymagań formalno-prawnych dla przedsiębiorców wprowadzających ziemniaki do obrotu oraz standardy higieniczno-sanitarne, prezentowane podczas marcowego szkolenia są do pobrania ze strony www.bronisze.com.pl.

O terminach kolejnych szkoleń związanych z bezpieczeństwem żywności dla przedsiębiorców prowadzących działalność na Rynku Hurtowym Bronisze,

będziemy informować  na stronie internetowej spółki.

W załącznikach zamieszczono materiiały szkoleniowe:

1. Pozostałości pestycydów - pobierz plik

2. Rejestracja dystrybutorów ziemniaków - pobierz plik

3. Wymagania higieniczno-sanitarne cz. 2 - pobierz plik

 

entry author:M. S.

Contacts

Warszawski Rolno-Spożywczy Rynek Hurtowy S.A.
05-850 Ożarów Mazowiecki, ul. Poznańska 98, Bronisze, Polska (show on map)
NIP:
534-10-15-459
Regon:
011160382
phone:
+48 22 721 55 10
fax:
+48 22 721 55 00

Newsletter

You want to be up to date, subscribe to the newsletter

You subscribed to the newsletter